Kapsalon XL in het nieuws

Op 19 december 2011 was ons onlangs geopende salon in het nieuws! Hieronder vindt u het artikel dat geplaatst was in nieuwsblad De Brug. (zie deze link)

Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Op 8 November jl. heeft Claudia Pennings uit Den Dungen haar trendy Kapsalon XL geopend op het Maaskantje in St-Michielsgestel! Deze jonge onderneemster wist al als jong meisje dat ze ooit haar eigen kapsalon wilde beginnen. En dat het liefst in haar eigen dorp. “Links en rechts hoorde ik dat er in Den Dungen wel behoefte was aan jonge ondernemers die met iets verfrissends komen” zo vertelt Claudia. Kapsalon XL is er voor het hele gezin en bied naast knippen en kleuren ook persoonlijke aandacht en een goed advies. 

“Een nieuwe coupe hoor je met trots te dragen, ik vind het daarom belangrijk dat de klant met een coupe de deur uitgaat die geheel bij hem of haar past. Dat is belangrijker dan een kapsel geheel afgestemd op de nieuwste trends. Kapsalon XL volgt uiteraard wel de nieuwste trends en neemt regelmatig deel aan trainingen om de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche te volgen. 
“Wij voeren ook een breed assortiment aan verzorging en stylings producten van o.a. Sebastian Professional. Sebastian Professional een merk dat staat voor verzorgd, glanzend en beweeglijk glamourus haar.” De feestdagen staan weer voor de deur daarom wijzen wij u erop dat u voor de mooiste coupe tijdens de feestdagen terecht kunt bij Kapsalon XL. Of het nu gaat om knippen, kleuren, föhnen of feestelijk opgestoken alles is mogelijk.