Gefeliciteerd jullie gaan trouwen…

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. En hartelijk welkom op mijn bruidspagina.

Er komt een spannende en leuke tijd aan voor jullie: datum prikken, locatie kiezen, trouwjurk passen, trouwpak uitzoeken en noem maar op. Of je bent al druk bezig en bent nu op zoek naar een bruidsstylist om het plaatje compleet te maken.  

 XL Bruidsstyling by Claudia maakt van jou een echte bruid!

Ik help je graag om jou als bruid het stalende middelpunt te laten zijn op deze onvergetelijke dag. 

Graag nodig ik je uit in mijn salon (of telefonische) voor een kennismakingsgesprek zodat we jullie wensen en verwachtingen kunnen bespreken. 

Over mij…..

Ik ben Claudia Vlaminckx-Pennings. Zelf ben ik in 2016 getrouwd en inmiddels mama van een zoon en dochter.

In 2008 ben ik afgestudeerd als kapster/haarstylist. En in 2011 heb ik mijn eigen salon geopend genaamd Kapsalon XL. Mijn grote passie is altijd het opsteken van haar is geweest. Ik keek dan ook altijd met sprankeling in mijn ogen naar alle bruidjes in magazines, op straat en op televisie. 

Opsteken is echt mijn passie en daarom ben ik mezelf verder gaan verdiepen in bruidsstyling. Ik ben cursussen gaan volgen in de nieuwste opsteektechnieken en ben ik trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van make up. Onder de naam XL bruidsstyling by Claudia richt ik me speciaal op de bruidsstyling.  Graag wil jou als bruid op je allermooist laten stralen op jullie trouwdag

Werkwijze & tarieven

Graag ontvang ik jou als bruid (eventueel met de partner) in mijn salon. (kennismaking kan ook telefonisch) 

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw/jullie wensen en verwachtingen en geef ik aan wat je van mij mag verwachten. Graag hoor ik wat de sfeer van jullie bruiloft gaat worden en hoe jullie indeling van de dag gaat zijn.

We bespreken jouw wensen wat betreft de haarstyling en make up, en daarbij geef ik je mijn professionele advies. Het is leuk om daarbij gebruik te maken van sfeerfoto’s. 

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Heb ik je een goed gevoel gegeven?! Dan bespreken we nog wat praktische zaken en plannen we een afspraak in voor de proefsessie. 

Portfolio