Bhave

Bhave 10-minuten kleuring,

Een stralende nieuwe haarkleur in slechts 10 minuten? Het kan met bhave! De producten van bhave zitten boordevol actieve ingrediënten en bevatten een gepatenteerde, volledig bio-actieve keratine technologie, die bij regelmatig gebruik helpt haar te verbeteren en van binnenuit te herstellen. Zo wordt je haar niet alleen gekleurd, maar ook verzorgd.

De bhave haar verzorgingsproducten zitten eveneens boordevol actieve ingrediënten, gepatenteerde, volledig bio-actieve keratine technologie. Bij regelmatig gebruik helpen de producten beschadigd haar te verbeteren en van binnenuit te herstellen.

Bhave Smoothe XT keratine behandeling,

Breng je de helft van je ochtend voor de spiegel door met een stijltang, en baal je van je pluizige haar? Ben je op zoek naar steil, glad en glanzend haar? Wij hebben de oplossing.

We hebben met Smoothe XT keratine behandeling van Bhave, een behandeling die je haar gladder, glanzender, gezonder, sterker en pluisvrij maakt. Tot wel vier maanden lang.

Bij de bhave Smoothe XT keratine kan het haar dezelfde dag nog gewassen en/of gekleurd worden.

Bhave haarverzorging

De producten van Bhave zitten boordevol actieve ingrediënten en bevatten een gepatenteerde, volledig bioactieve keratine technologie, die bij regelmatig gebruik helpt beschadigd haar van binnenuit te herstellen. Bhave versterkt het haar, verbetert de conditie, geeft een mooie glans en een zijdeachtige gladde finish.

Dierproefvrij, geen parabenen, geen sulfaten, geen natriumchloride. Bevat gepatenteerde actieve keratine technologie.